FirmaMappi verkkolevyasemaksi Mac tietokoneelle

Avaa Finder, näppäile Command + K ja yhdistä FirmaMappi verkkolevyksi osoitteella https://mappi.welcomnet.fi/remote.php/webdav

ja napsauta Connect / Yhdistä

Tarkista että valittuna on Registered User / Rekisteröitynä käyttäjänä, kirjoita FirmaMapin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta Connect / Yhdistä tunnus.png
Nyt FirmaMappi verkkolevy on liitetty verkkolevyasemaksi. Tee vielä seuraavat toimenpiteet jotta yhteys muodostuu automaattisesti uudelleenkäynnistyksen jälkeen: Avaa hammasrataskuvakkeesta System Pfeferences / Järjestelmäasetukset. system.png
Napsauta Users & Groups / Käyttäjät ja ryhmät. users.png
Napsauta Login Items / Kirjautumiskohteet ja vielä plus-merkkiä alhaalta. loginitems.png

Valitse FirmaMappi webdav ja napsauta Add / Lisää.

Näin FirmaMappi verkkolevyasemaan muodostuu yhteys automaattisesti aina uudelleenkäynnistyksen jälkeenkin.