Tilan vapauttaminen uudemmille backup -tiedostoille

1.

Kirjaudu sisään turvakopiopalveluun https://eu-cloud.acronis.com/login
käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja valitse Backups.

2.

Napsauta
cloud storage -ruutuun hiirellä merkki ja napsauta sitten Cloud Storage -tekstiä.

3.

Napsauta rasti files/folders to Cloud Storage -kohtaan, oikealle ilmestyvästä valikosta valitse show backups.

4.

Saat näkyviin kaikki valmistuneet turvakopiot. Napsauta hiirellä jotakin vanhempaa turvakopiota ja poista se rastista napsauttamalla. Näin saat vapautettua tilaa uusille turvakopioille.