FortiClient SSLVPN asennus Windows

Avaa linkki:

https://www.welcomnet.fi/temp/SSLVPN/

ja lataa FortiClientVPNOnlineInstaller_6.4.exe napsauttamalla latauslinkkiä.

Tallenna tiedosto. mceclip1.png
Oletuksena installer tallentuu ladattuihin tiedostoihin, eli avaa ladatut tiedostot ja napsauta asennuskuvaketta. mceclip2.png

Salli FortiClient Online Installationin tehdä muutoksia tietokoneeseen napsauttamalla Kyllä -nappia.

Odota hyväksymisen jälkeen kunnes asennus etenee, tässä saattaa kestää ajoittain hieman pidempäänkin.

Hyväksy ehdot rastittamalla ruutu ja napsauta Next. mceclip4.png
Asenna oletussijaintiin napsauttamalla Next. mceclip5.png
Aloita asennus napsautamalla Install. mceclip6.png
Asennus alkaa, odota kunnes asennus on valmis. mceclip7.png
Viimeistele asennus napsauttamalla Finish. mceclip8.pngmceclip9.png
Työpöydälle ilmestyy FortiClient kuvake ja voit muodostaa VPN yhteyden yhteysosoitteellasi, käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.  mceclip10.png