FortiClient SSLVPN asennus

Avaa linkki:

https://www.welcomnet.fi/temp/SSLVPN/

ja lataa FortiClientOnlineInstaller Windowsille napsauttamalla latauslinkkiä.

Tallenna tiedosto. Tallenna.png
Oletuksena installer tallentuu ladattuihin tiedostoihin, eli avaa ladatut tiedostot ja napsauta asennuskuvaketta. Asennus.png
Salli FortiClient Online Installationin tehdä muutoksia tietokoneeseen napsauttamalla Kyllä -nappia. salli.png
Odota kunnes asennus etenee, tässä saattaa kestää ajoittain hieman pidempäänkin. odota.png
Hyväksy ehdot rastittamalla ruutu ja napsauta Next. ehdot.png
HUOM, tässä kohdin valitse VPN Only vaihtoehto ja napsauta sitten Next. only.png
Asenna oletussijaintiin napsauttamalla Next. oletus.png
Aloita asennus napsauttamalla Install. install.png
Viimeistele asennus napsauttamalla Finish. Työpöydälle ilmestyy FortiClient kuvake ja voit muodostaa VPN yhteyden yhteysosoitteellasi, käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.  finish.png