ownCloud sovellus Androidille

Etsi ownCloud sovellus Play-kaupasta, lataa ja asenna se. (Maksullisen sovelluksen hinta on noin 1 euro.) playkauppa.png
Kun ownCloud sovelluksen lataus ja asennus on valmis, avaa sovellus. lataa.png

Muodosta yhteys antamalla osoite: https://mappi.welcomnet.fi

sekä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Voit joko sallia tai estää ownCloudi sovelluksen oikeudet laitteen tiedostoihin. Suosittelemme vaihtoehtoa salli. estasalli.PNG
Alkunäkymän vasemmassa reunassa olevasta kolmen vaakaviivan kuvakkeesta pääset valikkoon josta saat näkyviin kaikki tiedostosi.

Kun valitset Kaikki tiedostot, saat näkyviin kaikki FirmaMappi tiedostosi. esimerkki.PNG

Oikeassa alareunassa olevasta plus-merkistä voit lisätä uuden kansion, lähettää tiedoston tai lisätä sisältöä toisesta laitteessa olevasta sovelluksesta.

Huom, ownCloud sovelluksella tulee olla riittävät oikeudet käyttää laitteen tiedostoja, jos haluat lisätä laitteessa olevia kuvia tai tiedostoja.

ownCloud sovellus ilmoittaa, mikäli oikeudet puuttuvat. lisaoikeudet.PNG
Asetuksista (kolmen vaakaviivan kuvakkeesta avautuva valikko) voit asettaa halutessasi käyttöön välittömät lähetykset.

Kolmen vaakaviivan valikosta pääset myös lisäämään tilin, hallitsemaan tilejä sekä asetuksiin.