Useamman yrityssähköpostitilin lisääminen Outlookiin

Kun Outlookissa on jo jokin/joitakin sähköpostitilejä, voit lisätä uusia tilejä avaamalla Outlookista Tiedosto-välilehden:

Napsauta Lisää tili:

Kirjoita nimi-kenttään sähköpostin lähettäjän nimi sekä lisää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta seuraava:

Outlook kysyy salasanaa, tarkista että salasanakysely on oikealle tilille eli uudelle yrityssähköpostille. Napsauta tarvittaessa "Käytä toista tiliä"
ja kirjoita siihen uusi yrityssähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Jos haluat, että salasana jää muistiin napsauta Muista tunnistetietoni-ruutua myös ja sitten Ok.

Voit lisätä muita tilejä napsauttamalla Lisää toinen tili -nappia tai viimeistellä tilin asennuksen napsauttamalla Valmis:

Napsauta OK ja sammuta Outlook ja avaa se sitten uudestaan: