Poissaoloviestin asettaminen webmailin kautta

Avaa selaimella osoite
webmail.helppi.net ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Valitse sitten oikeasta yläkulmasta hammasratasvalikosta vaihtoehto "Aseta automaattivastaukset".

Aktivoi vaihtoehto "Lähetä automaattivastauksia" ja tee haluamasi valinnat. Voit esimerkiksi laittaa automaattivastaukset käyttöön vaikkapa kesälomasi ajaksi määrittämällä alkamis- ja päättymisajan jolloin poissaoloviesti lähtee kyseisenä aikana automaattisesti. automaatti2.PNG

Voit valita automaattivastauksen lähettämisen organisaatioosi kuuluville ja / tai organisaatiosi ulkopuolisille käyttäjille.

Voit myös halutessasi määritellä eri viestin sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Lopuksi napsauta "Tallenna" -nappia vasemmasta alakulmasta ja näin tekemäsi muutokset tulevat voimaan. automaatti5.PNG