Microsoft 365 sähköpostin asentaminen iPhoneen / iPadiin

Napauta Settings (Asetukset) >Accounts and passwords (Tilit ja salasanat).

Napauta Settings (Asetukset) >Accounts and passwords (Tilit ja salasanat).

Valitse tilin tyypiksi Exchange.

Email (Sähköposti): sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunimi@yritys.fi)

Description(Kuvaus): Vapaavalintainen sähköpostitilin kuvaus (esim. Office 365)
Napauta Next (Seuraava)
Napauta kirjaudu sisään. mceclip2.png
Kirjoita tilisi salasana ja napsauta kirjaudu sisään. mceclip4.png
Sähköposti saattaa pyytää joitain oikeuksia. Napauta hyväksy. mceclip5.png

Valitse listalta Office 365:n palvelut, joita haluat käyttää iOS-laitteen sovelluksilla (Sähköposti, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistiinpanot, Muistutukset).

Napauta Save(Tallenna)

Tili on lisätty.

Mikäli laite kysyy palvelinta, se on:

outlook.office365.com

Tunnus on sähköpostiosoite kokonaisuudessaan.

Salasana on sähköpostitilin salasana.