Office 365 sähköpostin asentaminen iPhoneen / iPadiin

Napauta Settings (Asetukset) >Mail, Contacts, Calendars ( Posti, yhteystiedot, kalenterit) >Add Account (Lisää tili)
Email (Sähköposti): sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunimi@esimerkki.fi)
Password (Salasana): Tunnuksesi salasana
Description(Kuvaus): Sähköpostitilin kuvaus (esim. Office 365)
Napauta Next (Seuraava)
Täytä kentät:

Email (Sähköposti): sähköpostiosoitteesi
Server (Palvelin): outlook.office365.com
Domain: jätä tyhjäksi
Username (Tunnus): sähköpostiosoitteesi
Password (Salasana): tunnuksesi salasana
Napauta Next(Seuraava)
Valitse listalta Office 365:n palvelut, joita haluat käyttää iOS-laitteen sovelluksilla (Sähköposti, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistiinpanot, Muistutukset).

Napauta Save(Tallenna)