Outlook ei käynnisty

Helpoin ratkaisu korjata Outlook on luoda uusi profiili kun käytössä exchange-sähköpostitili.

Avaa Käynnistä -valikko ja ohjauspaneeli. Kirjoita ohjauspaneelin hakukenttään posti tai mail käyttöjärjestelmäsi kieliversion mukaisesti ja napsauta Posti (tai Mail) kuvaketta:

Napstauta Lisää (Add) -nappia:

Anna uudelle profiilille jokin nimi, esim. uusi ja napsauta OK:

Seuraavaan kohtaan syötä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja napsauta Seuraava (Next):

Tämän jälkeen Outlook pyytää lupaa hakeakseen sähkpostiasetukset. Valitse "Älä kysy tästä sivustosta uudelleen ja paina Salli (Allow):

Outlook pyytää vielä uudelleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, kirjoita ne ja paina OK:

Sähköpostitili uudella profiililla on nyt asennettu.

Paina vielä Valmis (Finish) ja käynnistä Outlook normaalisti.

Avaa vielä kertaalleen Käynnistä-valikko, Ohjauspaneeli ja Posti (tai Mail), valitse Näytä profiilit ja aktivoi hiirellä uusi profiili. Valitse tarvittaessa vielä pudotusvalikosta pikku nuolesta oikea profiili ja vaihtoehto Käytä aina tätä profiilia ja napsauta Käytä ja OK: