Office 365 sähköpostitilin lisääminen Android laitteeseen

Valitse asetukset.

Napauta tilit ja varmuuskopiointi.

Napauta tilit.

Napauta lisää tili.

Valitse tilin tyypiksi Microsoft Exchange ActiveSync.

Kirjoita 1. sähköpostiosoitteesi ja 2. sähköpostitilisi salasana.

Napauta 3. kirjaudu sisään.

Hyväksy asetukset ja käyttöoikeudet napauttamalla hyväksy.

Tili asentuu puhelimeen.

Jos saat ilmoituksen liittyen tarvittaviin toimiin sähköpostin synkronointiin, toimi vielä alla olevan ohjeen mukaan.

Valitse käyttöoikeudet puheluiden, kalenterin ja yhteystietojoen osalta valitsemalla estä tai salli.

Ohita tämä vaihe, jos et saa näitä ilmoituksia.

Jos saat ilmoituksen "tarvittava toimi sähköpostin synkronointi", napauta ilmoitusta.

Sen jälkeen valitse vaihtoehto "käytä sen sijaan toista sähköpostisovellusta" ja tili asentuu Androidin omaan sähköpostisovellukseen.

Tili on lisätty puhelimeen.

Office365 tilisi sisällön synkronointi saattaa kestää tovin. Jos yhteyden muodostaminen Office365 sähköpostitilisii epäonnistuu, tarkista että puhelimella on internetyhteys ja että kirjoitit sähköpostiosoitteen ja salasanan oikein, yritä sitten uudelleen.

Jos yhteyden muodostaminen yllä olevista tarkistustoimenpiteistä huolimatta epäonnistuu, voit yrittää määrittää tilin manuaalisesti.

Manuaalinen määritys

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, esimerkiksi etunimi.sukunimi@omadomain.fi, anna salasanasi ja valitse Seuraava.

3. Valitse Manuaalinen.

4. Tarkista Exchange-palvelimen asetukset ja päivitä tarvittaessa.

5. Sähköposti-sivulla varmista, olet kirjoittanut koko sähköpostiosoitteesi oikein, esim. etunimi.sukunimi@omadomain.fi

6. Toimialue\käyttäjänimi ruutuun kirjoita koko sähköpostiosoitteesi, esim. etunimi.sukunimi@omadomain.fi (Jos toimialue ja käyttäjänimi ovat erillisiä tekstilaatikoita, jätä toimialue-laatikko tyhjäksi ja kirjoita vain sähköpostiosoitteesi Käyttäjänimi-ruutuun.

7. Salasana tekstilaatikkoon kirjoita Office365 sähköpostitilisi salasana. Varmista että kirjoitat salasanan oikein. Voit aktivoida "näytä salasana" ruudun jolloinka näet salasanakohtaan kirjoittamasi merkit.

8. Office365 palvelimen nimi on outlook.office365.com Tarkista että Käytä suojattuja yhteyksiä (SSL) -valintaruutu on valittu käyttöön.

Portti on 443 tai 993.

9. Voit saada viestin lisäsuojausominaisuuksista, valitse vain OK. Hyväksy lopuksi oletusasetukset tai tee muutoksia siihen, miten haluat synkronoida tilin laitteesi kanssa. Tarvittaessa lisää tilille näyttönimi (vapaavalintainen, jokin sellainen josta tunnistat että tämä on sinun työsähköposti).

10. Napauta valmis tai aktivoi ja Office365 sähköpostitilisi on käytössäsi.

11. Office365 tilisi sisällön synkronointi saattaa kestää tovin.