Office 365 sähköpostitilin lisääminen Android laitteeseen

Valitse >Asetukset > Tilit :

Valitse Lisää tili > Microsoft Exchnge:

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, esim. etunimi.sukunimi@omadomain.fi anna salasanasi ja valitse sitten Seuraava.

Voit saada viestin lisäsuojausominaisuuksista, valitse vain OK. Laite vahvistaa palvelimen asetukset automaattisesti ja kun toiminto on valmis, tiliasetukset avautuvat.Hyväksy sähköpostin vastaanottamisen ja lähettämisen oletusasetukset, valitse Seuraava.

Tilille voi halutessaan antaa jonkin nimen Sähköpostin määrittäminen -sivulla. Paina vain Valmis, ja Office365 sähköpostitilisi on käytössäsi.

Office365 tilisi sisällön synkronointi saattaa kestää tovin. Jos yhteyden muodostaminen Office365 sähköpostitilisii epäonnistuu, tarkista että kirjoitit sähköpostiosoitteen ja salasanan oikein ja yritä sitten uudelleen.

Jos yhteyden muodostaminen yllä olevista tarkistustoimenpiteistä huolimatta epäonnistuu, voit yrittää määrittää tilin manuaalisesti.

Manuaalinen määritys

1. Valitse Asetukset > Tilit > Lisää tili > Microsoft Exchange

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, esimerkiksi etunimi.sukunimi@omadomain.fi, anna salasanasi ja valitse Seuraava.

3. Valitse Manuaalinen.

4. Tarkista Exchange-palvelimen asetukset ja päivitä tarvittaessa.

5. Sähköposti-sivulla varmista, olet kirjoittanut koko sähköpostiosoitteesi oikein, esim. etunimi.sukunimi@omadomain.fi

6. Toimialue\käyttäjänimi ruutuun kirjoita koko sähköpostiosoitteesi, esim. etunimi.sukunimi@omadomain.fi (Jos toimialue ja käyttäjänimi ovat erillisiä tekstilaatikoita, jätä toimialue-laatikko tyhjäksi ja kirjoita vain sähköpostiosoitteesi Käyttäjänimi-ruutuun.

7. Salasana tekstilaatikkoon kirjoita Office365 sähköpostitilisi salasana. Varmista että kirjoitat salasanan oikein. Voit aktivoida "näytä salasana" ruudun jolloinka näet salasanakohtaan kirjoittamasi merkit.

8. Office365 palvelimen nimi on outlook.office365.com Tarkista että Käytä suojattuja yhteyksiä (SSL) -valintaruutu on valittu käyttöön.

9. Valitse valmis.

10. Voit saada viestin lisäsuojausominaisuuksista, valitse vain OK. Hyväksy lopuksi oletusasetukset tai tee muutoksia siihen, miten haluat synkronoida tilin laitteesi kanssa ja valitse Seuraava. Tilille voi halutessaan antaa jonkin nimen Sähköpostin määrittäminen -sivulla. Paina vain Valmis, ja Office365 sähköpostitilisi on käytössäsi.

11. Office365 tilisi sisällön synkronointi saattaa kestää tovin.