FirmaMappi tiedoston jakaminen ownCloudista kenelle tahansa

OwnCloudin kautta voi jakaa tiedoston kenelle tahansa. Avaa tietokoneeltasi ownCloudin kohdekansio.

Valitse tiedosto jonka haluat jakaa. Napsauta tiedoston päältä hiiren oikealla napilla ja valitse Share with ownCloud:
Voit tämän jälkeen asettaa jaettavalle tiedostolle salasanan, jolloinka tiedostoa pääsee tarkastelemaan vain salasanan kautta. Voit myös asettaa vanhenemispäivän jolloinka linkki ja salasana eivät enää tomi vanhenemispäivän jälkeen. Kopioi linkki –napista saa kätevästi kopioitua linkin jonka voi sitten lähettää esim. sähköpostilla henkilöille joille tiedoston haluaa jakaa:
Kun linkin vastaanottanut henkilö avaa linkin selaimellaan, Mappi-palvelu pyytää salasanan:
Kun salasanakenttään on syötetty oikea salasana, pääsee jaettua tiedostoa tarkastelemaan. Tiedoston voi avata tai sen voi ladata: