Tiedoston jakaminen kenelle tahansa FirmaMapista selaimella

Kirjaudu tunnuksillasi FirmaMappiin osoitteessa https://mappi.welcomnet.fi/

Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, kirjaudu sisään palveluun:

Vie hiiri sen tiedoston päälle jonka haluat jakaa ja saat näkyviin eri toimintovaihtoehdot.

Valitse jaa ja sinulle avautuu jakamisvalinnat.

Kun aktivoit jaa linkki –kohdan, voit sen jälkeen halutessasi suojata jaettavan tiedoston salasanalla sekä asettaa linkille vanhenemispäivän. Linkin voi lähettää suoraan sähköpostitse tai linkin voi kopioida ja toimittaa eteenpäin valitsemallaan tavalla:

Jaon voi poistaa viemällä hiiren jaetun tiedoston päälle napsauttamalla jaa linkki kohdan ruudun tyhjäksi: