WordPress asennusohje

Kirjaudu tunnuksillasi cPaneliin ja cPanelin aloitussivun alareunasta Softaculous apps installerin alta lataa WordPress (napsauta kuvaketta hiirellä):

Valitse Install:

Software Setup kohtaan täytä pyydetyt tiedot, tee valinnat ja täytä kentät omien tietojesi mukaisesti:

Site Settings kohdassa anna WordPress sivustollesi jokin nimi ja kuvaus.

Admin Account kohdassa valitse adminkäyttäjälle käyttäjätunnus ja salasana ja kirjoita adminkäyttäjän sähköpostiosoite.

Salasanakentän oikeassa reunassa olevaa avainkuvaketta napsauttamalla voi luoda automaattisesti salasanan. Muista ottaa varmaan talteen admin-käyttäjän käyttäjätunnus ja salasana.

Voit turvata sivustoasi aktivoimalla Limit Login Attempts kohdan.

Select Theme kohdasta voit halutessasi valita sivustollesi teeman, mutta valinta ei ole pakollinen. Ilman erillistä teeman valintaa asentuu oletusteema.

Lopuksi anna sähköpostiosoite johon tiedot asennuksesta lähetetään ja paina Install:

Asennus alkaa:

Ilmoitus kun asennus on valmis:

Asennuksen valmistuttua löytyy sivun alareunasta kohta Link josta voit vielä tarkistaa sivustosi osoitteen ja josta napasauttamalla pääset myös suoraan uudelle sivustollesi:

Avaa linkki selaimellasi ja kirjaudu asennuksen aikana luomillasi tunnuksillasi sisään:

Valmis, voit alkaa muokkaamaan uutta WordPress-sivustoasi: