Sähköpostitilin salasanan vaihto sähköpostin hallintasivustolta

Hallintasivulta https://hallinta.welcomnet.fi voit tarvittaessa vaihtaa käyttäjän sähköpostitilin salasanan kirjautumalla sivustolle adminkäyttäjän tunnuksilla ja napsauttamalla Virtual list:

Saat näkyviin listan kaikista domainisi sähköpostilaatikoista. Valitse sähköpostitili jonka salasanan haluat vaihtaa ja napsauta edit:

Syötä salasanakenttiin uusi salasana ja paina Edit Mailbox, tämän jälkeen salasana vaihtuu uudeksi: