1. Welcom Net Turvakopion asentaminen

Aloita turvakopiopalvelun käyttö avaamalla ensin tilin aktivointilinkki sähköpostistasi. Muista käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Kirjautumistietosi sisältävässä sähköpostiviestissä on myös linkki turvakopiopalvelun kirjatumissivulle.

Avaa linkki ja kirjaudu tunnuksillasi sisään palveluun
(https://bc-baas.acronis.com) ja valitse All machines
välilehdeltä Add.

Valitse sitten oikea vaihtoehto Physical machines alta eli napsauta oikeaa kuvaketta tietokoneesi käyttöjärjestelmän perusteella.
Tarkista että valitsit turvakopiolle saman käyttöjärjestelmän kuin tietokoneessasi ja napsauta sitten Download-nappia. Turvakopio-asennusohjelma latautuu koneellesi.
Kun lataus on valmis napsauta Backup_Agent.exe tiedostoa aloittaaksesi turvakopion asennuksen. Tietokone kysyy sinulta sallitaanko tämän ohjelman tehdä muutoksia tietokoneeseen, vastaa kyllä ja asennus alkaa.
Valitse Tallenna tiedosto. Jos tietokoneesi kysyy sallitaanko ohjelman suorittaminen, hyväksy pyyntö.
Napsauta Install-nappia ja turvakopion asennus alkaa.
Tarvittaessa anna vielä turvakopion käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta Sing in nappia. Odota että ohjelma asentuu.
Kun asennus on valmistunut saat ilmoituksen The installation was succesfull, napsauta Close.