Yhteystietojen tuominen Gmail tililtä toiseen sähköpostitiliin

Kirjaudu sisään Gmail-tiliisi
ja napsauta kolmiosta valikko
auki. Valitse contacts
(yhteystiedot).
Valitse mitä yhteystiodoista
haluta tuoda toiseen sähköpostitiliin.
Jos haluat tuoda kaikki yhteystiedot,
valitse All Contacts (kaikki yhteystiedot)
ja napsauta More (Lisää) ja valitse Export.
Tarvittaessa siirry vanhoihin yhteystietoihin
napsauttamalla Go to old contacts.
Voit valita ne yhteystiedot mitä haluat tuoda napsauttamalla yhteystietokentän vasemmalla puolella olevia pikkuruutuja tai voit tuoda kaikki yhteystiedot napsauttamalla ylintä ruutua.

Napsauta sitten Lisää ja valitse Vie (Export). Lajittelusta voit määritellä yhteystietojen lajittelun etunimen tai sukunimen mukaan.

Voit vielä valita mitä yhteystietoja haluat viedä.Valitse vientimuodoksi Outlookin CSV-muoto ja napsauta Vie.
Kun .csv yhteystietotiedosto on latautunut koneeseesi voit vielä tallennuskansion avaamalla tarkistaa minne tiedosto latautui.
ThunderBird sähköpostiohjelmaan saat Gmail yhteystietosi kun ensin avaat välilehden Address Book (Osoitekirja) ja sitten Tools ja Import (Työkalut ja tuo).

Valitse tuotavaksi Address Books.
Valitse tiedostomuodoksi .csv ja napsaunta Next.

Sitten etsi lataamasi yhteystiedot sisältävä .csv tiedosto tietokoneeltasi, valitse näytettäväksi tiedostomuodoksi Comma Separated. Kun olet valinnut oikean tiedoston, napsauta Avaa (Open).

ThunderBird ilmoittaa että tuonti onnistui, napsauta OK.
Nyt osoitekirjojen alle ilmestyy tuomasi yhteystiedot contacts kansioon ja Gmailin sisältämät yhteystiedot löytyvät sieltä.