Oman kalenterin jakaminen Outlookista

Avaa Outlookista kalenterinäkymä napsauttamalla
kalenteri -kuvaketta (kuvassa sininen).

Napsauta sitten yläpalkista Jaa kalenteri -kuvaketta.

Jos haluat jakaa sellaisen luomasi kalenterin joka ei ole oletuskalenterisi, napsauta Outlookin kalenterinäkymässä
vasemmasta alakulmasta hiiren oikealla napilla kyseistä kalenteria (esimerkkikuvassa TESTI), valitse avautuvasta valikosta Jakaminen ja Jaa kalenteri.

Kirjoita Vastaanottaja -kenttään sen henkilön sähköpostiosoite kenen kanssa haluat kalenterisi jakaa. Jos merkitset ruudun "Pyydä lupaa tarkastella vastaanottajan kansiota Kalenteri" voi vastaanottaja jakaa kalenterisi kanssasi hyväksymällä pyyntösi.

Aihe on oletuksena Jakamiskutsu, voit halutessasi kirjoittaa tähän haluamasi otsikon viestille.

Voit valita kalenterisi jakotavan.

Vain käytettävyys- toinen osapuoli näkee vain oletko vapaa, varattu, mahdollisesti varattu, työskentelemässä muualla tai poissa.
Lyhyet tiedot - toinen osapuoli näkee vain käytettävyystiedot ja kalenterikohteiden otsikot.
Tarkat tiedot - toinen osapuoli näkee käytettävyystiedot ja kalenterikohteiden kaikki tiedot.

Kun olet tehnyt valinnat, napsauta Lähetä -nappia. Valmis, olet jakanut kalenterisi vastaanottajan kanssa.