Varmuuskopioihin valittava data

Levyjen / volyymien valinta

Levytasolla tehty turvakopio sisältää kopion levystä tai volyymistä pakatussa muodossa. Voit levytason turvakopoiosta palauttaa yksittäisiä levyjä, vomyymejä tai tiedostoja.

Turvakopio koko tietokoneesta sisällyttää turvakopiot tietokoneen kaikista levyasemista.

Voit valita turvakopion levyistä / volyymeistä kahdella eri tavalla: suoraan joka tietokoneelle erikseen tai toimintaperiaatteiden mukaisesti (Policy rules, ohjeita alempana).

Levyjen / volyymien turvakopioinnin valinta suoraan
Valitse taulukkonäkymä yläpalkin kuvakkeesta.

Seuraavaksi valitse All machines listalta tietokone/tietokoneet joiden levyt/volyymit haluat turvakopioida.

Napsauta Backup > Create new.

What to back up kohdasta valitse Entire machine alta Disks/volumes.
Napsauta Items to back up.
Select items for backup kohdasta valitse Directly.
Jokaisesta turvakopiosuunnitelmaan kuuluvasta tietokoneesta valitse ruudut rastittamalla ne levyt tai volyymit mitkä haluat turvakopioitavan.

Tee muut haluamasi valinnat uudelle turvakopiosuunnitelmalle.

Lopuksi napsauta Ok > Apply > nimeä turvakopiosuunnitelma > napsauta Ok.

Halutessasi voit suorittaa ensimmäisen turvakopion heti napsauttamalla Run now.

Turvakopioinnin valinta toimintaperiaatteiden mukaisesti (Policy rules)
Valitse taulukkonäkymä yläpalkin kuvakkeesta.

Seuraavaksi valitse All machines listalta tietokone/tietokoneet joiden levyt/volyymit haluat turvakopioida.

Napsauta Backup > Create new.

What to back up kohdasta valitse Entire machine alta Disks/volumes.
Napsauta Items to back up.
Select items for backup kohdasta valitse Using policy rules.
Valitse jokin ennaltamääritelty sääntö, kirjoita oma sääntö tai yhdistele näitä vaihtoehtoja.
Toimintaperiaatteen mukainen sääntö tulee voimaan kaikille turvakopioon kuuluville tietokoneille. Jos mikään data jossakin tietokoneessa ei vastaa yhteenkään määriteltyyn sääntöön kun turvakopiointi käynnistyy, niin kyseisen tietokoneen turvakopiointi epäonnistuu.

Tee muut haluamasi valinnat uudelle turvakopiosuunnitelmalle.

Lopuksi napsauta Ok > Apply > nimeä turvakopiosuunnitelma > napsauta Ok.

Halutessasi voit suorittaa ensimmäisen turvakopion heti napsauttamalla Run now.