Gmail sähköpostitilistä sähköpostien ohjaus toiseen sähköpostitiliin sekä uudelleenohjauksen poisto

Voit lähettää sähköpostit edelleen toiselle tilille automaattisesti. Kun valitset kaiken uuden postin edelleenlähetyksen, roskapostiviestit eivät sisälly valintaan.

Avaa Gmail-tili, josta haluat edelleenlähettää viestit ja napsauta oikean ylänurkan rataskuvaketta Asetukset (Settings). Valitse pudotusvalikosta Asetukset (Settings).
Valitse Edelleenlähetys ja POP/IMAP -välilehti.

Napsauta Lisää edelleenlähetysosoite
(Add forwarding address).

Kirjoita sähköpostiosoite, johon haluat edelleenlähettää viestit ja napsauta Seuraava (Next).
Napsauta Jatka (Proceed).
Gmail lähettää turvallisuussyistä kyseiseen sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin. Avaa kyseinen sähköpostitili ja etsi Gmail-tiimin lähettämä vahvistusviesti. Jos viestin löytämisessä on ongelmia, tarkista roskapostikansio.
Napsauta vahvistusviestissä olevaa Gmailin lähettämää linkkiä jonka jälkeen Gmail-tilisi näyttää että uudelleenohjaus on onnistunut.

Poistaaksesi uudelleenohjauksen, avaa Gmail-tilisi, valitse uudestaan hammasrataskuvakkeesta
asetukset ja pudotusvalikosta uudestaan asetukset.

Valitse Edelleenlähetys ja POP/IMAP -välilehti, aivan samoin kuten edelleenlähetystä luodessasi.

Tarkista että Poista edelleenohjaus käytöstä (Disable forwarding) kohdassa on täppä ja valitse sitten Poista (Remove) sähköpostiosoite jonne olemassaoleva edelleenohjas poistetaan.

Vahvista vielä edelleenohjauksen poisto napsauttamalla OK jonka jälkeen sähköpostisi ohjautuvat jälleen Gmail-tiliisi.