POP/IMAP sähköpostitilin asentaminen Android oma IMAP

Alta löytyy myös kuvalliset ohjeet

1. Valitse tilit
2. Valitse asetukset
t3. Valitse lisää tili
4. Valitse oma IMAP
5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse manuaalinen määritys
6. Valitse uudestaan oma IMAP
7. Anna salasanasi
8. Aseta saapuvan postin palvelimeksi: mail.welcomnet.fi
9. Portti: 993
10. Valitse suojaustyypiksi SSL/TLS (hyväksy kaikki varmenteet)
11. Paina seuraava
12. Aseta lähtevän postin palvelimeksi: mail.welcomnet.fi
13. Portti: 587
14. Muokkaa halutessasi synkronoinnin tiheyttä, paina seuraava
15. Tili asentuu laitteeseen.

Kuvalliset ohjeet:

1. Valitse asetukset

2. Valitse tilit

3. Valitse lisää tili

4. Valitse oma IMAP

5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse manuaalinen määritys

6. Valitse uudestaan oma IMAP

7. Anna saapuvan postin palvelin mail.welcomnet.fi ja tarkista että portti on 993. Valitse suojaustyypiksi SSL/TLS (hyväksy kaikki varmenteet) ja paina seuraava

11. Aseta lähtevän postin palvelimeksi: mail.welcomnet.fi ja tarkista että portti on 587. Suojaustyypiksi valitse jälleen SSL/TLS (hyväksy kaikki varmenteet) ja paina seuraava

13. Muokkaa halutessasi synkronoinnin tiheyttä, paina seuraava

14. Tili asentuu laitteeseen. Jos puhelimessasi on useampi sähköpostitili, pääset valitsemaan tilien väliltä avaamalla ensin postilaatikon

15. Paina sitten valikko-kuvaketta (kolme vaakaviivaa)

16. Tästä avautuu valikko, josta voit valita mistä postilaatikosta luet viestejä painamalla eri ympyröissä olevia logoja tai valitsemalla kaikki postilaatikot