Yrityssähköpostitilin asentaminen iPhoneen/iPadiin

Valitse iPhonesta / iPadista Asetukset > Posti, yhteystiedot, kalenterit > Lisää tili > Exchange.

Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina sitten ”Seuraava”.

Sähköpostisi on nyt asennettu laitteeseen.

HUOM, mikäli laite kysyy lisätietoja, anna nämä tiedot:

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@omadomain.fi

Salasana: oma salasanasi

Domain/toimialue: welcomnet

Palvelin: wcn-exchange07.welcomnet.fi

Kuvalliset ohjeet:

1. Valitse iPhonesta / iPadista Asetukset > Posti, yhteystiedot, kalenterit > Lisää tili > Exchange.

2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina sitten ”Seuraava”.

3. Sähköpostisi on nyt asennettu laitteeseen.

4. Jos verkkosivusi ovat toisella palveluntarjoajalla, saatat saada alla olevan ilmoituksen, paina vain jatka ja tili asentuu laitteeseen.

HUOM, mikäli laite kysyy lisätietoja, anna nämä tiedot:

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@omadomain.fi

Salasana: oma salasanasi

Domain/toimialue: welcomnet

Palvelin: wcn-exchange07.welcomnet.fi