Yrityssähköpostitilin asentaminen iPhoneen/iPadiin

Valitse iPhonesta / iPadista Asetukset > Salasanat ja tilit > Lisää tili > Exchange.

Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina sitten ”Seuraava”.

Sähköpostisi on nyt asennettu laitteeseen.

HUOM, mikäli laite kysyy lisätietoja, anna nämä tiedot:

Sähköposti: käyttäjätunnuksesi, joka on myös sähköpostiosoitteesi
palvelin: wcn-exchange07.welcomnet.fi
domain: welcomnet
tunnus: käyttäjätunnuksesi, joka on myös sähköpostiosoitteesi
salasana: sähköpostitilisi salasana

Kuvalliset ohjeet:

1. Valitse iPhonesta / iPadista Asetukset > Salasanat ja tilit > Lisää tili > Exchange.

2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina sitten ”Seuraava”.

3. Sähköpostisi on nyt asennettu laitteeseen.

4. Jos verkkosivusi ovat toisella palveluntarjoajalla, saatat saada alla olevan ilmoituksen, paina vain jatka ja tili asentuu laitteeseen.

HUOM, mikäli laite kysyy lisätietoja, anna nämä tiedot:

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@omadomain.fi

Salasana: oma salasanasi

Domain/toimialue: welcomnet

Palvelin: wcn-exchange07.welcomnet.fi