POP/IMAP sähköpostitilin asennus ja poisto Windows Live

Kuvalliset ohjeet:

Anna sähköpostisoistteesi ja salasanasi ja rastita kohta ”Määritä palvelimen asetukset manuaalisesti”, paina ”Seuraava”:

Valitse palvelinlaji, joko POP tai IMAP. POP palvelinlajissa kaikki sähköpostiviestit siirtyvät palvelimelta tietokoneelle, asetuksista voi valita kauanko kopioita viesteistä säilytetään palvelimella.

IMAP palvelinlajissa sähköpostiviestit säilyvät palvelimella ja tietokone vastaanottaa kopiot sähköpostiviesteistä.

Saapuvan sähköpostin palvelimen osoite on: mail.welcomnet.fi

POP palvelinlajissa saapuvan postin portti on: 995

IMAP palvelinlajissa saapuvan postin portti on: 993

Lähtevän sähköpostin palvelimen osoite on: mail.welcomnet.fi

Todennustapa: Salaamaton muoto

Rastita myös kohta ”Edellyttää salattua yhteyttä (SSL).

Aseta lähtevän sähköpostin palvelimen portiksi 587, näin sähköpostisi toimii kaikkialla riippumatta operaattorin verkosta.

Rastita kohdat ”Edellyttää salattua yhteyttä (SSL) ja ”Edellyttää todennusta”.

Paina ”Seuraava”.

Sähköposti on käytössä:

Tiliasetuksista voit valita POP3 palvelinlajissa voit valita kuinka kauan viestien kopiot säilytetään valitsemalla Windows Liven ylävalikosta tilit, ominaisuudet ja sitten lisäasetukset. Tehtyäsi haluamasi valinnat, paina ”Käytä” nappia ja sen jälkeen vielä ”OK”:

POP/IMAP sähköpostitilin poistaminen Windows Live sähköpostiohjelmasta:

Tilin saat halutessasi poistettua painamalla hiiren oikealla painikkeella poisettavan sähköpostitilin päältä ja valitsemalla avautuvasta valikosta vaihtoehdon ”Poista tili”.

Ohjelma varoittaa että kaikki sähköpostitiliin liittyvät viestit, yhteystiedot ja muut tiedot poistetaan, vahvista tilin poistaminen painamalla ”Kyllä”:Valmis, tili poistettu.