Yrityssähköpostitilin asentaminen Outlookiin

1. Avaa Käynnistä -valikko ja ohjauspaneeli. Kirjoita ohjauspaneelin hakukenttään posti tai mail käyttöjärjestelmäsi kieliversion mukaisesti ja napsauta Posti (tai Mail) kuvaketta:

2. Napstauta Lisää (Add) -nappia:

3. Anna profiilille jokin nimi ja napsauta OK:

4. Seuraavaan kohtaan syötä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja napsauta Seuraava (Next):

5. Tämän jälkeen Outlook pyytää lupaa hakeakseen sähkpostiasetukset. Valitse "Älä kysy tästä sivustosta uudelleen ja paina Salli (Allow):

6. Outlook pyytää vielä uudelleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, kirjoita ne ja paina OK:

7. Sähköpostitili on nyt asennettu.Paina vielä Valmis (Finish) ja käynnistä Outlook normaalisti.