POP/IMAP sähköpostitilin lomavastaaja, salasanan vaihto, sähköpostin uudelleen ohjaus

Osoitteessa https://webmail.welcomnet.fi voit kirjauta käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi Welcom Net webmailiin.

Tätä kautta voit tarvittaessa näppärästi asettaa lomavastaajan, ohjata sähköpostin edelleen toiseen osoitteeseen, vaihtaa sähköpostitilisi salasanan sekä toki poistaa lomavastaajan sekä sähköpostin edelleen ohjauksen.

Kun kirjaudut sisään webmailiin näet heti sivun vasemmassa ylänurkassa kysymysmerkin. Napsauta kysymysmerkkiä ja sen jälkeen uuteen ikkunaan avautuvasta ohjesivustosta voit avata tarvitsemasi ohjeen tekstiä napsauttamalla.