FirmaMapin tiedostojen palautus

Kirjaudu sisään https://mappi.welcomnet.fi omilla FirmaMappi tunnuksillasi niin saat palautettua poistetut tiedostot. Tiedostot ovat palautettavissa 60vrk ajan poistamisen jälkeen. Kirjaudututtasi sisään, valitse sivun vasemmasta alanurkasta Poistetut tiedostot:

Saat näkyviin roskakorin, josta löytyy poistetut tiedostot ja tiedon milloin ne on poistettu:

Aktivoin hiirellä tiedosto jonka haluat palauttaa ja valitse sitten Palauta

Tämän jälkeen tiedosto on palautunut ja on taas valmis käytettäväksi.