ownCloud asennus ja yhdistäminen FirmaMappiin

OwnCloud sovelluksen voi ladata ilmaiseksi täältä:

https://owncloud.org/install/#install-clients

Kun asennuspaketti on latautunut, käynnistä ownCloud setup.exe:

Suorita ohjelma:

Aloita valitsemalla seuraava:

Asenna ownCloud oletusasetuksilla eli säilytä standard asennustapa ja paina seuraava:

Hyväksy oletusasennuskohde tai valitse haluamasi selaamalla. Jatka painamalla asenna:

Ohjelma ilmoittaa kun asennus on valmis. Paina seuraava:

Valitse vielä valmis ja ohjelma on valmis käyttöön:

Yhdistä ownCloud palvelimeen antamalla palvelimen osoite eli https.//mappi.welcomnet.fi ja paina seuraava:

Anna Mappi-palvelun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse sitten seuraava:

Kun käyttäjätunnus ja salasana on oikein, pääset valitsemaan synkronoitavat tiedot (kaikki tai voit valita mitä tietoja haluat synkronoitavan) ja näet missä paikallinen ownCloud kansio sijaitsee. Valitse valinnat tehtyäsi yhdistä:

OwnCloud on valmiina käyttöön. Voit avata ownCloudin selaimessa tai avata paikallisen kansion: