ownCloud synkronointiongelma ja version tarkistaminen

Ongelmatilanteissa kannattaa ensimmäiseksi tarkistaa että ownCloud on yhteydessä palvelimeen. Kun napsautat käyttäjäkuvaketta ja sitten näkyvissä on teksti ”Yhteys muodostettu kohteeseen https://mappi.welcomnet.fi” on yhteys palvelimeen kunnossa. Tarvittaessa käynnistä yhteys palvelimeen uudestaan.
Jos ownCloudin alla on esim. seuraavanlainen kuvake, on synkronointi pysäytetty:
Voit käynnistää synkronoinnin uudestaan napsauttamalla oikeassa reunassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla palauta synkronointi:
Lisäksi on hyvä tarkistaa että käytössä on ownCloudin uusin versio. Version voi tarkistaa yleiset välilehdeltä. Kun päivitykset kohdassa alhaalla näkyy teksti "Päivityksiä ei ole saatavilla. Käytössä on uusin versio." on ohjelman päivitykset kunnossa.