Sähköpostilaatikon lisääminen

Kirjaudu domain admin käyttäjänä Welcom Net sähköpostilaatikoiden hallintasivulle: https://hallinta.welcomnet.fi

Kirjauduttuasi sisään admin-tunnuksilla sähköpostilaatikoiden hallintasivulle, voit tarkistaa domainisi kaikki sähköpostilaatikot ja tarvittaessa lisätä sähköpostilaatikoita. Luodaksesi uuden sähköpostilaatikon, napsauta Add Mailbox:

Pääset luomaan uuden sähköpostilaatikon. Lisää käyttäjätunnus (= uusi sähköpostiosoite) ja anna salasana kahteen kertaan sekä kirjoita käyttäjän koko nimi kenttiin. Napsauta sitten Add Mailbox:

Käyttäjä luotu onnistuneesti:

Helpoin keino tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan toimivuus on kirjautua uudella sähköpostitilillä Welcom Net webmailiin osoitteessa https://webmail.welcomnet.fi

Kun kirjautuminen webmailiin uudella käyttäjätunnuksella ja salasanalla onnistuu on sähköposti heti käytettävissä: