Uuden tietokoneen lisääminen ja Welcom Net turvakopion konsolinäkymät

Kun haluat lisätä uuden tietokoneen Welcom Net turvakopiotilillesi, avaa kyseisen tietokoneen selaimella osoite https://cloud.acronis.com/ ja kirjaudu käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi sisään.

Asenna sitten Welcom Net turvakopio-ohjelma tälle uudelle tietokoneelle, asennusohjeet löydät tarvittaessa täältä.

Kun olet asentanut Welcom Net turvakopio-ohjelman kyseiselle tietokoneelle, valitse sitten All Machines ja Add.

Ota turvakopio käyttöön valitsemalla oikea käyttöjärjestelmä ja tee kyseiselle tietokoneelle uusi turvakopiosuunnitelma napsauttamalla Backu up > Add Backup Plan > Create new.

Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Kaikki tekemäsi turvakopiosuunnitelmat löytyvät Backup välilehdeltä.

Welcom Net turvakopion oletuksena oleva yksinkertainen näkymä riittää käyttöön hyvin kun turvakopoitavia tietokoneita on samalla tilillä vain muutama.

Jos samalla tilillä on useita turvakopioitavia tietkoneita, taulukkonäkymä on selkeämpi.

Näkymää voi vaihtaa napsauttamalla yläpalkin Simple view kuvaketta.

Taulukkonäkymästä pääset takaisin yksinkertaiseen näkymään napsauttamalla Table view kuvaketta.