FirmaMappi ja CloudSafe synkronointiohjelma

Lataa CloudSafe osoitteesta: http://www.welcomnet.fi/temp/CloudSafeWebDAVDrive_x64_1.2.758.msi

ja asenna se.

Valitse Suorita.
Valitse Next.

Hyväksy käyttöohjeet rastittamalla ruutu "I accept the terms in the License Agreement" ja napsauta sitten Next.

Valitse Next.
Valitse Install, jos tietokone kysyy sallitaanko ohjelman suorittaminen, salli asennus.
Valitse Finish ja CloudSafe on asentunut tietokoneellesi.

Yhdistä tietokoneesi Welcom Net FirmaMappiin CloudSafen kautta valitsemalla Drive letter (jokin joka ei ole vielä valittnua millekään levyasemalle tietokoneellasi) ja kirjoita Server URL kohtaan https://mappi.welcomnet.fi/remote.php/webdav/

Valitse Use following credentials ja kirjoita User name kenttään Welcom Net FirmaMapin käyttäjätunnuksesi sekä Password kenttään Welcom Net FirmaMapin salasanasi.

Jos rastitat kohdan Connect each time the computer boots, muodostuu yhteys FirmaMappiin automaattisesti kun tietokoneesi käynnistyy.

Napsauta lopuksi OK -nappia.

CloudSafe kuvake ilmestyy resurssienhallintaan ja tätä kautta pääset suoraan Welcom Net FirmaMappi tiedostoihisi.