Allekirjoituksen lisääminen Outlook 2016 sähköpostiohjelmassa

Avaa uusi viesti ja valitse Sisällytä –välilehdeltä Allekirjoitus ja Allekirjoitukset.

Valitse Uusi ja anna allekirjoitukselle nimi. Nimeä allekirjoitus siten että tunnistat jatkossa allekirjoituslistalta helposti oman allekirjoituksesi. Esim. oma nimi tms.

Muokkaa allekirjoitusta –tekstin alapuolella on oletuksena valittuna ”Calibri” (pudotusvalikosta voit tarvittaessa vaihtaa tähän fontin) ja fonttikoo, oletuksena se on 11 kuten esimerkkikuvassa. Tehtyäsi valinnat, napsauta OK.

Valitse nimeämäsi allekirjoitus ja lisää haluamasi teksti. Napsauta sitten OK-nappia.

Allekirjoitukseen saa lisättyä kuvan / kuvia napsauttamalla lisää kuva -kuvaketta, sitten voit selata tietokoneeltasi sen kuvan jonka haluat allekirjoitukseen liittää, löydettyäsi haluamasi kuvan, napsauta vain Lisää-nappia.

Tämän jälkeen luomasi allekirjoitus löytyy Sisällytä-välilehden Allekirjoitus –valikosta kun olet lähettämässä viestiä. Kuvassa valittuna Esimerkki –allekirjoitus ja äsken luotu Esimerkki –allekirjoitus näkyy valinnan jälkeen viestissä allekirjoituksena.