FirmaMappi verkkolevyasemaksi

1. Avaa Käynnistä-valikko ja valitse Tietokone. Valitse välilehti Yhdistä verkkoasemaan.
2. Jos Työkaluvalikko ei ole näkyvissä, paina alt-näppäintä ensin, valitse Työkalut ja Yhdistä verkkoasemaan...
3. Kirjoita osoitteeksi:
https://mappi.welcomnet.fi/remote.php/webdav/
 4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos rastitat hiirellä Muista tunnistetietoni -ruudun, tietokone muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Mappi-verkkolevyysi jatkossa.
 5. Mappi-verkkolevysi näkyy nyt tietokoneellasi yhdistettynä verkkolevyasemana.