Kalenterin jakaminen Outlook webmailin kautta

Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi ja salanasallasi sisään yrityssähköpostin webmailiin osoitteessa
webmail.helppi.net
ja valitse kalenteri.

Napsauta oikeasta yläkulmasta Jaa -kuvaketta.

Jaa sitten kalenterisi haluamallesi henkilölle / henkilöille /ryhmälle / ryhmille.

Voit hakea yhteystiedoista ja hakemistosta oikean tahon jolle haluat kalenterin jakaa.

Kun olet valinnut tahot jolle / joille kalenterisi jaat, voit vielä määritellä mitä oikeuksia kyseisellä taholla on kalenteriisi. Tarkat tiedot on kaikki oikeudet.

Jos jaat jonkin muun kuin oletuskalenterin, valitse oikea kalenteri pudotusvalikosta.

Lopuksi, kun kaikki on valmista, paina lähetä -kuvaketta ja kutsu vastaanottavalle taholle tarkastella kalenteriasi lähtee sähköpostilla eteenpäin.

Office 365 Outlook webmail löytyy osoitteesta https://outlook.office365.com/

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja valitse kalenteri.

Valitse sitten Jaa ja toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.