POP / IMAP sähköpostin edelleen ohjaus

1. Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi
ja salasanallasi webmailiin osoitteessa: https://webmail.welcomnet.fi.

2. Napsauta Suotimet ja napsauta alhaalta + merkkiä.

Avautuvassa näkymässä anna suotimelle nimi, esim. Postin edelleenohjaus.

Napsauta myös Suotimen säännöt valikosta vaihtoehtoa kaikki viestit.

3. Suotimen toiminnot -pudotusvalikosta valitse vaihtoehto Uudelleenohjaa osoitteeseen:

4. Kirjoita sähköpostiosoite johon viestit ohjataan ja napsauta Tallenna -nappia ja asetus tulee voimaan.