POP / IMAP sähköpostin lomavastaaja

1. Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi
ja salasanallasi webmailiin osoitteessa: https://webmail.welcomnet.fi
2. Avaa asetukset napsauttamalla sinistä hammasrataskuvaketta sivun oikeasta yläreunasta.
3. Napsauta Suotimet ja sitten + merkkiä alhaalta.

4. Avautuvassa näkymässä anna ensin nimi uudelle suotimelle, esim. Lomavastaaja.

Valitse seuraavaksi pudotusvalikosta vaihtoehto Poissaoloviesti:

5. Napauta Suotimen säännöt kohdassa vaihtoehtoa kaikki viestit:

6. Kirjoita aihe ja viesti, napsauta lopuksi Tallenna-nappia.

Nyt lomavastaaja on käytössä.