Redirect / uudelleenohjaus, luominen ja poistaminen.

Kirjaudu sisään Welcom Net cPaneliin osoitteessa: https://cpanel.welcomnet.fi:2083 ja napsauta Domains-valikosta Redirects kuvaketta:

Valitse uudelleenohjattava verkkotunnus tai All Public Domains.

Redirects to kenttään kirjoita osoite johon haluat verkkotunnuksen uudelleenohjautuvan.

Napsauta Add ja uudelleenohjaus tulee voimaan.

cPanel vielä ilmoittaa että uudelleenohjaus on voimassa.
Voit poistaa uudelleenohjauksen napsauttamalla Current Redirects kohdasta Delete.
cPanel pyytää vahvistamaan muutoksen. Remove Redirect -napista napsauttamalla uudelleenohjaus poistuu käytöstä.
cPanel ilmoittaa uudelleenohjauksen poistuneen käytöstä.