Sähköpostien arkistointi

Valitse Outlookin vasemmasta yläkulmasta Tiedosto (File).
Valitse Puhdistustyökalut ja Arkistoi.

Valitse Arkistoi Kansio ja sen alikansiot ja valitse arkistoitava kansio.

Kirjoita Arkistoi vanhemmat kohteet kuin: -kohtaan päivämäärä.

Valitse OK kun valinnat on tehty.

Voit tarvittessa tällä tavoin arkistoida useita kansioita eri asetuksia käyttäen.

Outlookiin ilmestyy arkistot josta löydät arkistoidut viestit.
Arkistoiden datatiedostojen sijainnin koneellasi voit tarkistaa valitsemalla Outlookista Tiedosto -välilehden ja valitsemalla Tiliasetukset ja uudestaan Tiliasetukset.

Tilasetukset näkymän Datatiedostot -välilehdeltä näet arkistojen datatiedostojen sijainnin.