Yrityssähköpostitilin poistaminen Outlookista

1.Valitse Outlookista tiedosto välilehti. mceclip0.png
2.Valitse tiliasetukset ja uudestaan tiliasetukset. mceclip1.png
3.Valitse poistettava tili ja valitse poista. mceclip2.png
4.Jos saat tämän ilmoituksen, napsauta ensin OK. mceclip3.png
5.Valitse Datatiedostot, ja Lisää. mceclip4.png
6. Voit hyväksyä oletusasetukset, tai halutessasi voit muuttaa datatiedoston nimeä ja / tai sijaintia. Napsauta OK, kun olet valmis. mceclip5.png
7.Valitse uudestaan Sähköposti välilehti. mceclip6.png
8.Valitse uudestaan poistettava sähköpostitili, ja valitse poista. mceclip7.png
9.Napsauta Kyllä -nappia. mceclip8.png
10.Napsauta Sulje -nappia ja tili on poistunut Outlookista. mceclip9.png