FortiClient VPN sovelluksen asentaminen MacOS

1. Avaa selaimella osoite:

https://forticlient.com/downloads

HUOM! Valitse sivulta alempi vaihtoehto, FortiClient VPN ja napsauta download for MacOs nappia.

2. Kun sovellus on latautunut, avaa asennuspaketti napsauttamalla suurennuslasikuvaketta. mceclip1.png
3. Tuplanapsauta asennuspakettia ja sen jälkeen avaa FortiClientUpdate asennuspaketti.

4. Napsauta Open. mceclip5.png
5. Lataus alkaa. Tämä vaihe saattaa kestää tovin. Tarvittaessa peruuta lataus ja aloita se uudestaan. mceclip6.png

6. Kun FortiClient on latautunut,(tarvittaessa napsauta tämän jälkeen latausikkunasta install -nappia), avautuu tervetuloa -sivu. Napsauta continue -nappia.

7. Hyväksy seuraavaksi ehdot (tarvittaessa napsauta continue -nappia).  mceclip2.png
 8. Napsauta Install -nappia.  mceclip3.png
 9. FortiClient VPN sovellus on asennettu. Viimeistele asennus napsauttamalla close -nappia.  mceclip4.png