Welcom Net Turvakopion asennus

1. Aktivoi tili sähköpostiin saapuvasta viestistä.

Avaa viesti ja napsauta activate account -nappia.

2. Luo salasana ja napsauta uudestaan activate account -nappia.

HUOM! Muista salasana, tarvitset sen jatkossa Turvakopioon liittyvissä asioissa.

3. Hyväksy ehdot rastittamalla end-user license agreement -ruutu ja napsauttamalla accept -nappia.

4. Kirjaudu sisään palveluun sillä laitteella, jolle Turvakopio-palvelu tulee asentaa.

Kirjautumisosoite:

https://eu-cloud.acronis.com/login

5. Asenna ohjelma napsauttamalla laitteen käyttöjärjestelmää vastaavaa nappia.

Show all options
antaa lisää vaihtoehtoja.

6. Tarvittaessa napsauta vielä add device -nappia asentaaksesti turvakopio-ohjelman.
7. Napsauta save file.
8. Asenna ohjelma napsauttamalla ladattua asennuspakettia.
9. Salli ohjelman suorittaminen tarvittaessa ja napsauta sitten install -nappia.
10. Asennus alkaa.
11. Ilmoituksen onnistuneesta asennuksesta voi sulkea close -napista.

11. Rekisteröi työasema napsauttamalla register the machine –nappia:

12. Vahvista laitteen rekisteröinti napsauttamalla confirm registration –nappia:

14. Turvakopio ilmoittaa onnistuneesta rekisteröinnistä. Napsauta OK -nappia:

15. Jos add device -ikkuna avautuu uudestaan, sulje se rastista.

Turvakopio on asentunut ja seuraavaksi tulee laatia varmuuskopiosuunnittelma.

Ohjeet artikkelissa Turvakopiosuunnitelman luominen.