IMAP sähköpostitilin asennus Outlook 2016 ja uudemmat versiot

1. Kirjoita sähköpostiosoite ja valitse lisäasetukset. Rastita kohta "anna minun määrittää tilini manuaalisesti" ja napsauta yhdistä -nappia.
2. Valitse IMAP.
3. Kirjoita sähköpostitilin salasana ja napsauta oikeasta alakulmasta yhdistä -nappia.
4. Jos saat kuvan mukaisen suojausvaroituksen, napsauta vaihtoehtoa ei.
5. Valitse vaihtoehto vaihda tilin asetuksia.

6. Saapuvan postin palvelin kohtaan täytä oikeat tiedot.

Palvelin mail.welcomnet.fi

Portti 993

Salausmentelmä SSL/TLS

Rastita suojatun salasanan vahvistus.

7. Lähtevän postin palvelimen kohtaan täytä oikeat tiedot.

Palvelin mail.welcomnet.fi

Portti 587

Salausmenetelmä STARTTLS

Rastita suojatun salasanan vahvistus.

8. Tarkista että salasana on oikein ja napsauta oikeasta alakulmasta yhdistä -nappia.
9. Kun tiedot ovat oikein, Outlook ilmoittaa tilin lisäämisen onnistuneen. Napsauta alareunasta valmis -nappia ja pääset käyttämään sähköpostitiliäsi.