POP / IMAP sähköpostin asentaminen Mac Mail

1. Avaa Mac Mail mceclip0.png
2. Valitse Mail ja Add Account / Posti ja lisää tili
3. Valitse Other Mail Account / Muu tili ja napsauta Continue / Jatka mceclip2.png
4. Kirjoita nimesi, sähköpostisoitteesi ja sähköpostitilisi salasana, napsauta Sign In / Kirjaudu sisään. mceclip3.png
5. Jos saat virheilmoituksen liittyen käyttäjätunnukseen tai salasanaan kuten kuvassa, korjaa tiedot kohdan 6 mukaisesti. mceclip4.png

6. Täytä kentät. HUOM! User Name / Käyttäjätunnus -kenttään kirjoita sähköpostiosoitteesi kokonaisuudessaan! Mac asettaa siihen väärän oletuksen automaattisesti.

Tilin tyypiksi suosittelemme IMAP.

Saapuvan postin palvelin:
mail.welcomnet.fi

Lähtevän postin palvelin:
mail.welcomnet.fi

Napsauta lopuksi Sign In / Kirjaudu sisään.

7. Napsauta lopuksi Done / Valmis ja tili on valmiina käyttöön. mceclip0.png
8. Esimerkiksi Inbox / Saapuneet välilehdeltä voit valita minkä sähköpostitilin saapuneita viestejä haluat lukea, jos sinulla on useampi tili Mac Mailissa. mceclip2.png