cPanel File Manager

Kirjaudu tunnuksillasi cPaneliin osoitteessa https://cpanel.welcomnet.fi:2083/Napsauta hiirellä cPanelin File Manager ikonia:

File Manager avautuu. Jos sinulla on useampi verkkotunnus, tarkista että valitset kulloinkin oikean verkkotunnuksen listasta:

Uuden kansion luominen on helppoa, napsauta vain Folder-tekstiä ja anna sitten kansiolle nimi ja sijainti ja napsauta Create new folder:

Uusi kansio ilmestyy sille määriteltyyn sijaintiin:

Kansion voi poistaa napsauttamalla sen päältä hiiren oikealla napilla ja valitsemalla delete:

Vahvista vielä poisto ja halutessasi voit ohittaa roskakoriin siirron myös kokonaan:

Tiedoston voi ladata cPaneliin napsauttamalla Upload-kuvaketta. Valitse minne haluat tiedostosi ladata ja napsauta sitten Upload-kuvaketta:

Ladattavat tiedostot voi raahata hiirellä tai valita selaamalla tietokoneelta:

Nyt lataus on valmis ja Go Back kohdasta voi palata cPaneliin:

Tiedosto löytyy cPanelista:

Tiedoston voi siirtää haluaamaansa sijaintiin jos se tuli esim. vahingossa ladattua väärään kohteeseen. Napsauta tiedoston päältä hiiren oikealla napilla, valitse Move ja siirrä tiedosto haluamaasi sijaintiin: